Gruppebilde av Trafikkvaktas trafikkdirigenter.

OM OSS

Trafikkvakta AS ønsker å ha god kommunikasjon med alle våre kunder slik at vi kan få utført best mulig jobb for kundene.

Trafikkvakta Det FINN’s Trafikkhjelp AS har erfaring fra 1991, I 1997 startet vi egen bedrift.
I dag disponerer vi ca 50 – 70 trafikkvakter som utfører rundt 60.000 timer ute i vegen i løpet av et år.

Vi er en spesialbedrift innenfor trafikkdirigering, som hovedsakelig dekker region Midt-Norge.
De siste årene har vi økt aktiviteten vår og sett behovet for å ta inn egne personer som kontrollerer eget arbeid.
Det er de av våre mest erfarne trafikkvakter som har som jobb å kontrollere arbeidslagene våre ute i vegen.

Les mer nederst på denne siden.

ADMINISTRASJON

Portrett av Emil Myrvold - Daglig leder i Trafikkvakta

EMIL MYRVOLD

Daglig leder

 

Emil har vært fast ansatt i Trafikkvakta AS siden 2005. Tidligere har han arbeidet i Posten. 

N

Godkjent instruktør i arbeidsvarsling fra Statens vegvesen.

Portrett av Viggo Røstvik - Konsulent for arbeidsvarsling hos Trafikkvakta

VIGGO RØSTVIK

Konsulent arbeidsvarsling

Viggo har vært med siden starten og systematisert all vår opplæring og er med på undervisning, både internt og eksternt.
Hovedsakelig jobber han med utarbeidelse av arbeidsvarslingsplaner.

N

Godkjent instruktør i arbeidsvarsling fra Statens vegvesen.

Portrett av Ketill Dreyer Pedersen, personalansvarlig hos Trafikkvakta.

KETILL DREYER PEDERSEN

Personalansvarlig

Ketill har arbeidet i Trafikkvakta AS siden 2014, som trafikkdirigent, spesielt på store oppdrag. Han har tidligere mange år med erfaring som teamleder i Posten Norge. Høsten 2018 startet han som personalansvarlig hos oss.

Portrett av Knut Lagesen, opplæringsansvarlig hos Trafikkvakta.

KNUT LAGESEN

Opplæringsansvarlig

Knut vært med oss siden sommeren 2011.
Han har erfaring fra politiet, og gjorde intern og ekstern opplæring der. I 1984 holdt han sitt første kurs i arbeidsvarsling. Han har ansvar for opplæring både internt og eksternt. I ledige stunder lager han noen arbeidsvarslingsplaner. 

N

Godkjent instruktør i arbeidsvarsling fra Statens vegvesen.

ØVRIGE ANSATTE

MONIKA RØDSTEN

Kontorsjef, sentralbord og faktura

Kom fra samme stilling i Trondheim Regnskapskontor desember 2015. Hun har ansvar for kundeservice og sentralbord samt fakturering.

KONTAKT

MICHAELA CAMPOS

Regnskap og lønn

Hun ble ansatt fra 1. desember 2014. Hun er regnskaps- revisjonsutdannet fra Tyskland. Tidligere ansatt i Trondheim Regnskapskontor i flere år.

KONTAKT

FINN MYRVOLD

Konsulent

Startet virksomheten i Norsk Folkehjelp i 1991. I 1997 fikk han mulighet til å overta driften for egen regning. Han er godkjent instruktør i arbeidsvarsling fra Statens vegvesen.

KONTAKT

ÅGE BREIVIK

Drift og vedlikehold

Etter flere år som trafikkvakt utfører han nå arbeid med drift og vedlikehold av kjøretøy, materiell og eiendom.

KONTAKT

VÅRE TRAFIKKVAKTER

Gruppebilde av Trafikkvaktas dedikerte trafikkdirigenter

Trafikkvaktene våre har gjennomført førstehjelpskurs og minimum 40 timer på vår interne fagopplæring for trafikkvakter. Hvert år gjennomgår bedriften og trafikkvaktene rutinene våre og forbedrer det som trengs til beste for alle parter, bedriften, trafikkvaktene og kundene.

Samhold: Enkelte trafikkvakter har vært med oss i opp til 10 år. Med over 3000 timer ute i vegen, bred kompetanse og kurs 2 i arbeidsvarsling, har de bevist for oss at de vet hva som må til for å få utført arbeidet slik kunden og myndighetene setter som standard. Disse er uvurderlige medlemmer av stabben vår, og er med på å motivere ferske trafikkvakter. Vi har mye vekt på samhold, mangfold og kameratskap i gruppen vår og tar årlig utenlandsturer med faglig innhold og sosial hygge. 

Hos oss er det ikke uvanlig at de i ledelsen også er ute i vegen og dirigerer trafikk sammen med våre trafikkvakter. Slik holder vi vår kompetanse og forståelse oppdatert. 

Tariff: Fra våren 2015 har bedriften hatt en tariffavtale med Norsk Arbeidsmannsforbund som setter en standard på lønns- og arbeidsvilkårene i bedriften. Organisasjonsprosenten er høy blant trafikkvaktene.

Sikkerhet/HMS: Alle som er ute i vegen for bedriften har Byggekort ihht. reglene som er satt for våre arbeider. Trafikkvaktene blir innkalt til bedriftshelsetjenesten vår etter de rutiner som gjelder. Før trafikkvaktene kommer ut i arbeid må de igjennom en fysisk test som BHT gjennomfører. Denne testen kan alle ta en gang i året for egen interesse.

VÅR HISTORIE

Trafikkvakta Det FINN’s Trafikkhjelp AS, (DFT), har erfaring fra 1991. Da startet noen av våre ledere med denne tjenesten for Norsk Folkehjelp. Egen bedrift kom først i 1997. Bedriften disponerer i dag 13 komplette ledebiler, 4 bufferbiler, 4 følgebiler, 4 kassebiler med skiltutstyr,1 liten lastebil med kran, 1 liten kassebil og 2 adm. kjøretøy. Vi har 5 varselvogn med stor lyspil og 13 komplette varselvogner rigget for asfaltarbeid og 5 tilhengere for div formål. Ut over dette disponerer vi mengder med skiltmateriell og varselutstyr som benyttes i vegen samt trafikklysanlegg. Vi disponerer ca 50 – 70 trafikkvakter som utfører rundt 60.000 timer ute i vegen i løpet av et år. DFT har 7 godkjente kursholdere i Arbeidsvarsling. Normalt har vi rundt 1000 kursdeltakere hvert år.

I de senere år har vi sett at store aktører har sikret seg innpass hos entreprenørene på en slik måte at vi som har mer regional forankring ikke har kommet med i diskusjonen om å få lever våre tjenester.

Trafikkvakta Det FINN’s Trafikkhjelp AS er spesialbedrift innenfor manuell trafikkdirigering. Vi dekker område Region Midt-Norge. Etter hvert har vi hatt en del oppdrag utenfor dette området også. De siste årene har vi økt aktiviteten vår og sett behovet for å ta inn egne personer som kontrollerer eget arbeid. Det er ei av våre mest erfarne trafikkvakter som har som jobb å kontrollere arbeidslagene våre ute i vegen.

Egen opplæring
DFT har egen opplæring av våre trafikkvakter. Vi legger stor vekt på hva kunden ønsker og hvordan vi kan bistå best mulig. Vi ønsker å levere en fullstendig pakke til dere slik at dere kan konsentrere dere om den jobben dere er gode på. Vi ønsker å kunne levere tjenester med manuell trafikkdirigering og ledebil. Når dere er klar for å starte dagens arbeid, er skiltene oppsatt og loggen ført. Vi benytter elektronisk føring av alle skjema.

Trafikkvaktene våre er delt inn i to grupper, baser og trafikkvakter. Basene er personer som har lang kunnskap og har vist at de vet hva som må til for å få utført arbeidet vårt på den måten kunden og myndighetene setter som standard. Basene har egen intern opplæring og de har også kurs 2 i Arbeidsvarsling. De aller fleste har over 3000 timer ute i vegen. Enkelte har vårt med oss opp til 10 år.
Trafikkvaktene er personer som alle har gjennomgått vår interne opplæring for trafikkvakter på minimum 40 timer. De har gjennomført førstehjelpskurs. Hvert år gjennomgår bedriften og trafikkvaktene rutinene våre og forbedrer det som trengs til beste for alle parter, bedriften, trafikkvaktene og kundene.
Alle som er ute i vegen for bedriften har Byggekort ihht. reglene som er satt for våre arbeider. Trafikkvaktene blir innkalt til bedriftshelsetjenesten vår etter de rutiner som gjelder. Før trafikkvaktene kommer ut i arbeid må de igjennom en fysisk test som BHT gjennomfører. Denne testen kan alle ta en gang i året for egen interesse.
Trafikkvakta Det FINN’s Trafikkhjelp AS ønsker å ha god kommunikasjon med alle våre kunder slik at vi kan få utført best mulig jobb for kundene.

Trafikkvaktene våre har gjennomført førstehjelpskurs og minimum 40 timer på vår interne fagopplæring for trafikkvakter. Hvert år gjennomgår bedriften og trafikkvaktene rutinene våre og forbedrer det som trengs til beste for alle parter, bedriften, trafikkvaktene og kundene.

UTLERTOPPEN KURS OG KONFERANSESENTER

Sentralt beliggende på Risvollan finner du Utlertoppen kurs- & konferansesenter. Det moderne og fleksible kurs- og selskapslokalet ligger i tredje etasje med heis, og er et luftig og stort lokale med god takhøyde avdelt fra kjøkkendel med flyttbar skillevegg. Lokalet er tilrettelagt for inntil 70 møtedeltagere eller selskap med inntil 40 gjester, men kan enkelt tilpasses mindre arrangement.  

Møtelokalets tekniske utstyr består av projektor og lydanlegg for optimal lydforsterking. I tillegg er det Whiteboard og egen wifi-sender for raskt og effektivt trådløst Internett. Det velutstyrte og store kjøkkenet gjør det enkelt med en kopp kaffe og noe å bite i underveis i møtet/kurset, eller som en lett tilgjengelig enhet i et selskap.

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat rundt ditt møte eller selskap på telefon 911 60 350. Ansvarlig leietager ved alle arrangement skal være over 30 år.

Det Finn’s Trafikkhjelp anbefaler mat fra Trondheim Catering.

• Prosjektor
• Lydanlegg
• Whiteboard
• Wifi

 

Kontakt oss for en hyggelig prat rundt ditt møte eller selskap på telefon 911 60 350
SEND OSS EN MELDING

10 + 3 =

KOM I KONTAKT MED OSS:

Bestill våre tjenester gjennom skjema, e-post
eller ta kontakt på telefon 911 60 350

SKJEMA

TJENESTER

KURS

LEDIG STILLING

OM OSS

KONTAKT

PÅLOGGING

Ada Arnfinsensveg 22, TRONDHEIM

post@trafikkvakta.no

tlf. 911 60 350

Org.nr. NO 983 585 558 MVA

Design og drift: H3 IKT Kopirett © 2019 Trafikkvakta